♥ Vanilla Kitchen е ПОБЕДИТЕЛ в категория "Десерт" в наградите на Бакхус "Ресторант на годината 2023" ♥
Вход
Количка

Vanilla Kitchen е в COSTA CAFE

С голяма гордост искам да ви споделя, че от 27-и февруари, в 11 обекта на COSTA CAFЕ ще можете да намерите нашите бисквитки Веска. Първоначално само в София, но много скоро и в страната!

След дълги битки межди 4 вида бисквити, журито в лицето на 3 дами, представящи Коста Кафе България, решиха, че Веска с бял шоколад и кайсии е тяхната бисквита и не искат и да чуят за друга.
За нас ще е чест да предлагаме част от нашата продукция на толкова много хора и сме щастливи, че Коста оценяват начина, по който работим и суровините, които ползваме.

О, Веска! с бял шоколад и кайсии

Веска не е веган, но е изцяло от натурални суровини: овесени ядки, кайсиеви ядки, кайсии, тахан, пълнозърнесто брашно, нерафинирана захар. и бял шоколад, в който няма маргарин или ванилин 😉
За етикета са виновни невероятните Иво Илиев (140 Идеи) , Ралица Костадинова (На Точки) , а идеята за малката нацупена Веска ( скоро ще ги видите) е моя.

Споделяме, че сме отворени за още предложения от страна на заведения, кафетерии и клубове ( детски, спортни, за красота...), които искат да предлагат на клиентите си вкусни, здравослвони и авторски бисквити, трюфели и други малки сладки. Ще се радваме да се сработим с единомислещи хора!

 

А ето и КАТАЛОГ на нашите бисквитки 🙂 За всеки има по нещо.

Хубав ден на всички, започваме да печем първите Вески 🙂

Продуктът беше добавен в количката ви!