♥ Vanilla Kitchen е ПОБЕДИТЕЛ в категория "Десерт" в наградите на Бакхус "Ресторант на годината 2023" ♥
Вход
Количка

Сутрешно кафе за родители

Привет, човечета и човечки 🙂

 

Анонсирам едно събитие, на което ще сме домакин този четвъртък. Аз самата не мога да кажа много по темата и затова ви представям текста, който организаторите написаха:

***

Ако искате да изпиете едно хубаво кафе в приятна и позитивна атмосфера, то тази покана е за Вас. Освен хубаво кафе във Vanilla Kitchen, ние Ви предлагаме и едно необикновено пътешествие, по време на което заедно ще отговорим на въпроси, актуални за много родители: „Как да говорим така, че детето да ни слуша и как ние да слушаме детето?; Как влияе средата върху детето и какво да направим, когато то научава лоши неща?; Как да се справим със своенравното дете и предизвикателното поведение?” и много други, разбира се.
Това не е училище за родители, а пространство за споделяне, обсъждане и професионална подкрепа. Срещите са подходящи както за родители на малки деца, така и за родители на тийнейджъри, юноши и девойки, които искат да споделят опита си в отглеждането и възпитанието и да зададат въпросите, които ги вълнуват. Ние смятаме, че не е задължително да имате проблеми с детето си /като проблемно поведение, конфликти с връстници и др./, за да се споделите с нас чаша кафе, тъй като основното, което ще упражняваме са методи за позитивно общуване. Ако обаче детето Ви има проблем и Вие искате да го подкрепите, това е мястото, на което ще получите необходимата професионална помощ.

Тъй като местата са ограничени, очакваме всички желаещи да потвърдят присъствие  на   e-mail: pozitivni365@abv.bg  или тел: 0878 45 00 31.

Първата дата, на която ще се съберем е 6 март, четвъртък, от 10.00 до 12.00ч. Таксата от 7 лв. на човек се заплаща на място и включва топла напитка.

Vanilla Kitchen се намира на ул. Христо Ковачев 30.

 

***

Организиратори: фондация Позитивни 365, за чиято дейност можете да намерите инфо тук.

 

Продуктът беше добавен в количката ви!