♥ Vanilla Kitchen е ПОБЕДИТЕЛ в категория "Десерт" в наградите на Бакхус "Ресторант на годината 2023" ♥
Вход
Количка

Хайде на мартеничките!

Март месец много скоро иде и дори ако не сте в час с датата, можете да познаете това от улиците, отрупани с мартеници. Къде хубави, истински и български мартеници, там и китайските кичозни произведения, които малко загрозяват традицията и действат много „Анти празнично“. Поне за мен.

Е, има разрешение на въпроса с китайските върви и накити, и той се казва „Работилничка за мартеници“.
Във Ванилницата, както често вече правим, ще организираме не една, ами цели две работилнички за мартеници на 24 и 26 февруари.
Първото ще го води Албена, която се занимава с всевъзможни ръкоделия, включително и плетене на шапки, като аз ви казвам, че вече си имам любима шапка за детето...дай боже Бени да се съгласи да оплете.

Второто ще го води любимата ми Вихра, която най-вероятно познавате. За Вихра, освен да кажа, че има най-добре описващото я име, какво друго… С нея ще творим 4 часа, за да може в този диапазон да дойдат повече хора, т.к. за всеки различен час е удобен 🙂

За събитието на 24-и февруари: информация  във фейсбук:  Работилничка за мартеници с Алма Дар
А тук може да разгледате страницата на Албена:  АлмаДар

Мартеничките, които ще правим с Бени са ето тези:

Мартенички

Мартенички

За второто събитие ще споделя подробности скоро, но вижте следващата снимка и си помислете добре дали пък да не си освободите четвъртъка 😉

Пръстен от Вихра. И брошка. Не знам за вас, на мен ми изглеждат много сложни, но Вихърчето казва, че за два часа дори и аз ще се справя:

Развихрено

Развихрено

РазВихрено е страницата на Вихра 🙂 Сайтът е същия: РазВихрено

Продуктът беше добавен в количката ви!