♥ Vanilla Kitchen е ПОБЕДИТЕЛ в категория "Десерт" в наградите на Бакхус "Ресторант на годината 2023" ♥
Вход
Количка

Лавандулова сватбена торта

Лавандулата е едно от любимите ни цветя – нюансите на лилавото, красивите лавандулови поля, в които мечтеаем да тичаме по залез, аромата й, изящните ситни цветчета…
Тази събота се сбъдна една наша лавандулова мечта, а именно – да имаме поръчка за сватбена торта с лавандула.

 

лавандулова сватба

Лавандуловата сватба ♥

Сватбата бе в Бургас, за около 80 човека. Цвят на сватбата – лилаво с акцент лавандула.
Vanilla Kitchen направи сватбена торта на два етажа за ритуала с разрязване на торта и няколко големи торти за гостите.
Сватбената торта бе декорирана с глазури с естествени оцветители в два нюанса лилаво, еустомии и лавандула. Тортите за гостите бяха декорирани с глазура и цветчета прясна лавандула.
За нас беше повече от удоволствие да създадем тази прелест! Благодарим за доверието!

лавандулова сватба

 

Как да поръчаш сватбена торта от нас? 
Толкова е лесно 🙂

1. Пишеш ни на order@vanillka.com или ни звъниш на 0878464514. Уговаряме се за дегустация.
За дегустацията правим 2 или 3 вкуса торта, които са подходящи за Вашата сватба спрямо локация, сезон, декорация и разбира се вкусови предпочитания. Имаме сериозен опит зад гърба си и можем да ви посъветваме, в случай, че имате колебания

2. След като заедно сме избрали вкус, обсъждаме декорацията. Декорацията правим с живи цветя, перли, златен прах, глазури във всички цветове ( с естествени оцветители!).
Можем да поръчаме и топер за тортата ви.

3. Избирам заедно някой от следните конфигурации – голяма сватбена торта, по-малка сватбена торта+торти за гостите, торта+кексчета. Имаме опит със сватби за 200+ гости.

4. Цени – цените на тортите на парче можете да видите в каталога ни. Цената за вашата сватба се определя според брой парчета, желан вкус и декорация.
Ако държите на добрия вкус на тортата и пресни и качествени суровини, но имате ограничен бюджет, можем да се спрем на сватбена торта+кексчета или сватбена торта с грамаж 80г /

лавандулова сватба

 

Сватбената торта бе с вкус „Нуга“ – крехки блатове с рожков и кашу и невеееероятен копринен крем със сметана, бял шоколад и слънчогледова паста! Опитвали ли сте я? Не 🙂
Няма как, защото тази торта беше съвсем експериментална в ателието, но младоженецът имал късмета да опита точно нея и след това изобщо не искал и да си помисли за друг вкус торта… Бъдещата булка беше на същото мнение – тази ще е!
И така за нас стана съвсем лесно – хем не се чудехме какво ли точно да направим, хем торта Нуга я вкарваме в редовните торти на витрината ни, защото е супер вкусна!
Отново, благодарим ви за доверието, мило семейство!

лавандулова сватба

 

 

Продуктът беше добавен в количката ви!