♥ Vanilla Kitchen е ПОБЕДИТЕЛ в категория "Десерт" в наградите на Бакхус "Ресторант на годината 2023" ♥
Вход
Количка

Козунаци за милиони!

Поради големия интерес към нашите козуначени творения, пускаме линк за записване на нови поръчки  🙂 Вярваме, че традицията да се яде нещо толкова вкусно само 1-2 дена в годината е ужасно грешна и тази неправда трябва да се поправи!
Надяваме се, че сега ще успеем да отговорим и да приемем поръчките на всички, на които трябваше да откажем, понеже не ни стигаха сили, време и място.

Линкът е  ТУК 🙂

козунаци

 

За 3 дена успяхме да направим 63 козунака и полчуихме най-вече благодарности, похвали и поздравления за козуначетата. Правихме два вида- с домашна кокосова паста и с шоколад, пияни стафиди и череши. И двата станаха супер.
Сега ще правим и два нови вида, защото ще имаме повече време за мислене и творене. Ще предлагаме козуначе с халва и бадеми, както и с боровинки и маково семе. 

Да отбележим, че в козунаците няма масло, яйца и мляко, освен в кокосовата паста, където има малко бял шоколад за по-добро слепване. Правим ги с пълнозърнесто брашно, лен, тахан, нерафинирана захар, лимоново масло и ванилия, малко соево мляко и не използваме аромати, овкусители, разни готови „пасти и намазки“ 🙂 Супер вкусни, чистички и натурални!
Така че- хора с алергии могат спокойно да се наслаждават на козуначените страсти!

Можем да изработваме и козуначени ролца, мъфини и кифли. Като тези, но и не само:

козуначени ролца

 

И за да сме в духа на празника, вижте една вида месителка на козунаците :)))

DSC03941

 

И понеже аз си имам моя вяра, ето ви цитат от нея:
„Велик е всеки ден, ако ние такъв го направим“ 🙂  

Хайде, успехи от мен- Ваня и до скоро, аз съм си в сладкарничката :))) Как да стигенете до нея ли ме питате? Ето ТУК е обяснено как най-лесно да ни намерите!

 

 

Продуктът беше добавен в количката ви!