♥ Vanilla Kitchen е ПОБЕДИТЕЛ в категория "Десерт" в наградите на Бакхус "Ресторант на годината 2023" ♥
Вход
Количка

20+15 пожелания от сърце!

Честита нова 2015, мили приятели!

От цялото си сърце ви пожелавам след 365 да се обърнете назад и да си кажете с усмивка „Еххх, че хубава, пъстра и успешна година имах!“
Пожелавам и на нас- Ванилките, да намираме вдъхновение, сила и увереност, за да бъдем отново част от празниците ви и от сладките ви моменти!
А лично за мен- Ваня, си пожелавам да стана по-организирана, защото обикновено мисля за 102847 неща наведнъж, а резултатът е 0 добре свършени 🙂

За нас 2015 ще е наистина НОВА година със съвсем НОВО начало.
Ако следите фейсбук страницата ни, вероятно сте разбрали, че малко преди Коледа, хазяите любезно ни предоставиха възможността да си намерим по-хубаво място, а именно- изгониха ни. Дадоха ни месец предизвестие както е по договор, но 10 дена от този месец са неработни.
Е да- доста кофти ми беше, то и сега не ми е много приятно като се сетя с колко много, безкрайно много любов съм се погрижила за всеки детайл… за декупираните столчета и плочки в банята и мебели…за цветята, за барплота, който преобразихме, за красивия графит на стената ни от 14оIdeas, за кухнята, в която има нарисувано слънце ( че да ни грее), за мраморните плотове за шоколад ;(
Но пък, опитвам се да гледам на този „ритник“ като на добър урок от живота и се надявам да си взема поука, че човек не трябва да се привързва към предмети и места, защото всъщност хората (вие и момичетата ми във Ванилницата) са единствените, които вдъхват живот на едно място.
Моментът за търсене на ново място не е много приятен, защото покрай празниците на никого не му се работи и съответно поради краткия срок, в който трябва да се изнесем, вероятно ще се наложи да направим компромис с мястото и най-вече с локацията. Колкото и да ми се искаше да се преместим на по-хубаво и централно местенце с градинка, с повече масички и с място за игра на деца, тази моя мечта ще трябва да почака. Кой знае… може би един ден когато имам деца, ще се появи мечтаното местенце, за да мога да отглеждам детето си във Ванилницата, без да ми се налага да се разкъсвам между дома и работата.
Но- планове не си правя. Поне това научих от изминалата година!

Ще ви държа в течение как върви търсенето на ново място!
Сега обаче по темата 🙂

Докато още има почивни дни, върнете се назад във всеки месец от 2014 и си припомнете хубавите и значими моменти! Запишете ги на лист, скрийте го някъде и догодина си го припомнете. А може да направите и списък с нови мечти и цели. На края на годината вижте колко сте сбъднали и колко тепърва предстоят!

А аз ще ви пожелая най-важните според мен неща, които искам да се сбъднат на всички нас!

♪ Доверие в околните. И доверие на околните в нас! Хората често са такива, каквито очакваме да са и са в каквито дрехи ги облечем.
♪ Устрем. Желанието да се бориш, да летиш, да БЪДЕШ, аз наричам устрем! Не можем и не бива да се предаваме. Винаги има ден след нощта.
♫ Мъдрост. За да дадем най-доброто от себе си!
♪ Смях. Всеки ден и по много! В никакъв случай не забравяйте да се смеете, казват…че подмладява 😉
♫♪♫ Здраве! От сърце на всички ни пожелавам най-вече здраве!
Природа. Нека в България остане природа, нека по-често излизаме, нека бъдем едно цяло!
Добра храна. Здравето си иска своето!
♪♫ Учение. Всеки ден да научаваме по нещо, макар и много малко.
Приятелство. С истински хора! Нека се грижим за приятелите ни, да се сещаме по-често за тях, да намираме време за повече срещи!
Веселие. Трябва си… не само петък вечер.
♪♫ Активност. На ума, на тялото, в мислите, в действията, в желанията и в мечтите. Бъдете активни граждани, родители, хора!
♫♪♪ Борбеност. Защото да се носиш по течението означава да се оставиш в ръцете на някой друг. Бори се за принципите си и знай правата си.
Страст. Показвайте любовта си по-често! Правете любимите си неща по-често! Влагайте страст и лют пипер в живота си 🙂
♥ Любов. Към вас и от вас!
♪ Полети! Полети над света, полети и преодолей страха си от високо. Полети и виж колко е красив света, как светлинките блещукат, как слънцето изграява, как реките спокойно и целеустремено текат и следват своя път уверено.
Дом. А не просто къща.
♪♫ Сладкиши! Мммммечти
Увереност. В собствените си сили.
Честност. Поне пред себе си!
♪ Щастие. Или поне да успеем да намерим причина всеки ден да изпитаме по малко щастие. Причина винаги има, но не винаги искаме и съумяваме да я забележим.
Мечти– за къде за бога, за къде сме без мечти?
Сила. Сила на волята, сила на ума, сила на тялото и сила в убежденията ни.
♫♫♪ Топлина. В душата ни, на крачката в студените зимни дни, в прегръдката на любимия човек.
Късмет. Пожелай си късмет, изречи това, което искаш- съдбата има уши и чува добре желанията ни!

Забравям ли нещо?
Забравям да ви кажа наздраве с виното на дядо, с една масленка и с котка в скута 🙂
Много успешна 2015 година за всички ни!

desktop2015

А ако искаш да четеш пожеланията всеки ден, можеш да си свалиш този тапет за десктоп (горната картинка)
Просто кликни на снимката и след това свали изображението.

Продуктът беше добавен в количката ви!