Творения и умотворения

сладкиши за вкъщи

Поръчай сладкиши за вкъщи

0 Comments

Нали не мислите, че ще ви оставим без страхотните ни десерти :) Е, налага се да работим в по-различни условия. Салонът ни на Гурко е затворен. Ателието в… Read More »

Цветна Елиа

Участие в 100% будни по БНТ

0 Comments

На гости на 100% будни по БНТ. Разказахме си по малко от много теми :) Благодарим за поканата!

ДОСТAWKA

Доставка от Vanilla Kitchen

0 Comments

Доставяме предварително поръчани торти и сладкиши от понеделник до събота в часовия интервал 11-19ч. Приемаме поръчки с доставка за следващ ден, ако поръчката е направена до 12ч на… Read More »

Пухкав бадемов сладкиш

Пухкав бадемов сладкиш

2 Comments

Вероятно в България няма баба, която да няма собствена рецепта за кекс.  И тази рецепта със сигурност е най-сполучливата и най-любимата на внуци и правнуци . Рецептата е написана лично… Read More »

слакдиш със сини сливи и шоколад

Веган кекс с шоколад и сливи

8 Comments

Има сладкиши, които не ти привличат вниманието по никакъв начин. Обикновени съставки, лесна рецепта, неугледен външен вид… казваш си – защо да правя точно това, когато мога да направя… Read More »

тирамису

Козуначено тирамису

2 Comments

Добре – възможно ли е аз да не обичам козунак? Класически козунак? Сух ми е, безвусен ми е, освен ако няма здраво пълнеж от шоколад или поне кило… Read More »

carrot cake

Морковен кейк с маскарпоне

8 Comments

Имало едно време един заек, който бил голям шегаджия. Пускал неприлични шеги на сърните, разказвал мръсни вицове на мечките и антилопите и постоянно измислял закачки с опосумите. На… Read More »

бананови кексчета

Бананови мъфини с 5 съставки

10 Comments

Случвало ли ви се е поне 187371 пъти в живота да си купите банани с чистата и благородна мисъл да ги изконсумирате, но когато вече сте занесли екзотичната… Read More »

течен шоколад

Течен шоколад! (и подарък рецепта)

4 Comments

Вкъщи винаги беше на почит – негово шоколадово превъзходителство – течният шоколад! На филийки, на палачинки, с лъжичка от буркана :) Обожавам го! Но това не е ОНЗИ… Read More »